News Mehedinti

20 DE AMBULANȚE NOI ÎN MEHEDINȚI!

20 DE AMBULANȚE NOI ÎN MEHEDINȚI!

Data: 17-10-2019

Ministerul Sănătății a elaborat și implementat un amplu program de dotare a serviciilor de ambulanță din țară, finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional. Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți i-au fost repartizate 20 de ambulanțe în cadrul acestui proiect.

,,Până acum, aici au fost distribuite 14 ambulanțe, celelalte șase urmând să ajungă în cursul anului viitor. Autospecialele care au ajuns în Mehedinți sunt: șase de tip B1 și B2, cu tracțiune 4X4, șase ambulanțe B2, cu tracțiune integrală, 4X4, iar două sunt de tip C2,, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Autospecialele sunt dotate cu aparatura necesară intervențiilor în situații de urgență pentru salvarea victimelor și transportul lor către unitățile sanitare. Astfel, se îmbunătățește capacitatea de intervenție și se reduc timpii în care echipajul de prim ajutor ajunge la pacienți.

 


Galerie foto

20 DE AMBULANȚE NOI ÎN MEHEDINȚI!
20 DE AMBULANȚE NOI ÎN MEHEDINȚI!
20 DE AMBULANȚE NOI ÎN MEHEDINȚI!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus