News Mehedinti

96 DE ANI DE EXISTENȚĂ A PALATULUI CULTURII „TEODOR COSTESCU”

Data: 24-11-2020

Palatul Culturii „Teodor Costescu” din municipiul Drobeta Turnu Severin, una dintre instituţiile de forţă culturală şi istorică de nivel naţional, sărbătorește în aceste zile 96 de ani de existență, mărețul edificiu fiind inaugurat la data de 30 noiembrie 1924.

,,Am avut onoarea de a premia, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Premiilor Culturale, cele mai reușite proiecte desfășurate în parteneriat cu Palatul Culturii de către instituţii de cultură, asociaţii culturale, ONG-uri sau artişti individuali. Vreau să vă asigur că fac tot ce îmi stă în putință pentru a adopta măsurile de sprijin necesare pentru susținerea în continuare a acestor categorii vulnerabile economic, și anume lucrătorii culturali care au rămas fără activitate în perioada pandemiei. Anul 2020 a fost un an de rezistență pentru cultura severineană și pentru artiștii autohtoni, însă arta și tradițiile trebuie să supraviețuiască acestei perioade de criză complex.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus