News Mehedinti

Accident pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin / O persoana RANITA!

Accident pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin / O persoana RANITA!

Data: 31-10-2019

Aseara, Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată telefonic de cadrele medicale de la Secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, despre faptul la această unitate a fost adus cu ambulanța un bărbat, ce a fost victima unui accident polițiștii Biroului Rutier stabilind că în ziua de 30.10.2019, ora 18.30, tânărul de 22 ani, din municipiu, a condus un autoturism pe DN6, iar la intersecția cu centura ocolitoare a municipiului, nu a adaptat viteza la condițiile de drum părăsind partea carosabilă, iar ulterior a intrat pe spațiul verde al sensului giratoriu.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului și rănirea ușoară a conducătorului auto care a fost transportat cu ambulanța, pentru investigații medicale, la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin.

Conducătorul auto posedă permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus