News Mehedinti

Ajung primele doze de vaccin anti-COVID în MEHEDINȚI

Data: 4-1-2021

Direcția de Sănătate Publică Gorj va aduce luni în Gorj primele doze de vaccin anti-coronavirus. Specialiștii DSP Gorj vor ridica luni de la Craiova și dozele de vaccin anti-COVID pentru județul Mehedinți, după care le vor trimite la Drobeta Turnu-Severin.

Fiecărui județ i-au fost repartizate câte 975 de doze de vaccin. În mod normal luni dimineață ar trebui să înceapă campania de vaccinare cel puțin la nivelul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, după care și la restul centrelor din județ. Potrivit conducerii unității medicale din Târgu Jiu, vaccinarea la Spitalul Județea va debuta în jurul orei 12.00.

Vor fi vaccinate numai cadre medicale înscrise pe siteul de specialitate.

De asemenea, pentru fiecare centru de vaccinare stabilit, a fost desemnat personal specializat care să asigure desfășurarea procesului de vaccinare în condiții optime. Serviciul de Telecomunicații Speciale a lansat o platformă online de programare pentru vaccinare unde, totodată, pot fi găsite toate detaliile procesului de vaccinare.

În prezent, programările în platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ sunt disponibile doar pentru persoanele din etapa I de vaccinare, urmând să fie operaționalizată și secțiunea de programare pentru celelalte categorii de persoane. gds.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus