News Mehedinti

Al treilea deces COVID-19 în Mehedinți

Al treilea deces COVID-19 în Mehedinți

Data: 7-4-2020

A fost înregistrat al treilea deces COVID-19 în județul Mehedinți. Este vorba despre o femeie în vârstă de 67 de ani internată la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin în data de 4 aprilie cu pneumonie acută bilaterală.

Cadrele medicale i-au recoltat probe pentru COVID-19 în ziua internării, rezultatul fiind pozitiv. Decesul femeii a survenit în timpul transferului spre Secția de Boli Infecțioase Craiova, ieri 6 aprilie.

Până în acest moment, potrivit unei raportări a Ministerului Sănătății, în județul Mehedinți au fost confirmate 13 cazuri de Coronavirus.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus