News Mehedinti

  Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi: ,,PNL, O NOUĂ LOVITURĂ PENTRU POPULAȚIE! ELIMINĂ SUBVENȚIA PENTRU ÎNCĂLZIRE!,,

Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi: ,,PNL, O NOUĂ LOVITURĂ PENTRU POPULAȚIE! ELIMINĂ SUBVENȚIA PENTRU ÎNCĂLZIRE!,,

Data: 12-2-2020

PNL nu se dezice și după ce a propus privatizarea sistemului de sănătate în defavoarea românilor cu venituri reduse, în varianta a doua a Guvernului Orban, propune eliminarea subvențiilor pentru încălzire.

,,În noul program de guvernare, premierul demis vrea să interzică primăriilor să mai plătească în beneficiul cetățenilor, subvențiile pentru gigacalorie în cazul consumatorilor casnici. O lovitură care dă de pământ cu toți românii. În municipiul Drobeta Turnu Severin, de exemplu, costul total al gigacaloriei este de 592,12 lei, din care 245,47 lei sunt plătiți de consumatori, iar diferența, de 346,65 lei reprezintă subvenția acordată de Primărie. Aș înțelege eliminarea subvenției în contextul în care alimentarea cu gaz ar fi o alternativă reală la sistemul de termoficare, dar în contextul în care avem aproximativ 28.000 de locuințe racordate la sistemul centralizat de termoficare, e clar că eliminarea subvenției va fi împovorătoare pentru populație. Putem sancționa aceste măsuri înainte să fie prea târziu și ele să fie puse în aplicare!,, a fost reacţia domnului Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi la această acţiune.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus