News Mehedinti

ALȚI CINCI CONSILIERI JUDEȚENI AU DEPUS JURĂMÂNTUL

Data: 25-11-2020

Alți cinci consilieri județeni au depus miercuri jurământul de credință. În cadrul ședinței a fost stabilită și componența comisiilor de specialitate pe principalele domenii de activitate ale Consiliului Județean Mehedinți și au fost votați membrii fiecărei comisii.

Consiliul Județean Mehedinți și-a întregit componența cu următorii consilieri județeni: Ion Mihart (PSD), Georgiana Coca (PRO Romania), Cosmin Daniel Dinu (PNL), Ion Tufiș (PMP), și Valentin Picioruș (PSD).

,,Le doresc mult succes și înțelepciune în activitatea viitorilor patru ani când, cu toții trebuie să ne concentrăm pe continuarea proiectelor pentru dezvoltarea județului Mehedinți!,, le-a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus