News Mehedinti

AMPLĂ ACȚIUNE DE DEZINFECTARE A PARCURILOR ȘI A PIEȚELOR DIN SEVERIN

Data: 20-3-2020

Astăzi a fost demarată o amplă operațiune de spălare, cu soluții pe bază de clor activ și biocid, a parcurilor și a piețelor de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, după ce anterior acestea au fost curățate timp de două zile cu apă.

Este vorba despre 70 de parcuri, peste 800 de bănci, sute de coșuri stradale, intrările în piețele agro-alimentare, dar și instituții publice din municipiu, toate sunt igienizate și dezinfectate în această perioadă, cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

,,Acționăm astfel cu toate forțele și pe toate planurile, pentru a limita apariția și răspândirea epidemiei de coronavirus la nivelul orașului nostru. Le mulțumesc tuturor celor care în aceste zile sunt în acțiune pentru siguranța populației și, în același timp, îi rog pe severineni să rămână în case, dacă nu au o urgență. Dacă reușim să izolăm virusul și să întrerupem transmiterea lui, vom reveni mai rapid la viața noastră obișnuită, iar pentru asta este nevoie de un efort conjugat, al tuturor,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus