News Mehedinti

ASFALT ȘI GAZE NATURALE PE STRADA BALADEI DIN SEVERIN

Data: 27-1-2021

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a finalizat lucrările de modernizare a străzii Baladei din cartierul Walter Mărăcineanu. S-a turnat asfalt, s-a intervenit la rețeaua de canalizare acolo unde a fost nevoie și s-a introdus rețeaua de gaze naturale. Cu această investiție, în acest moment întreaga zonă este una complet modernizată.

,,Este un proiect de suflet și mă bucur că am reușit să redăm severinenilor din această zonă, după aproape 30 de ani, un cartier modern care oferă acum toate utilitățile necesare: alimentare cu apă și gaze naturale, sistem de canalizare, asfalt, rețea de curent electric. Am reușit să preluăm în proprietatea primăriei și străzile care nu au fost prinse în acest mare proiect, astfel încât anul acesta vom reuși să asfaltăm și aleile rămase nemodernizate. Continuăm investițiile în infrastructura drumurilor, a căilor de acces, a zonelor pietonale și de agrement pentru a crește calitatea vieții locuitorilor din Drobeta Turnu Severin.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

În aceste zile se lucrează la marcaje și montarea indicatoarelor rutiere.  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus