News Mehedinti

ATMOSFERĂ DE SĂRBĂTOARE ÎN MUNICIPIUL DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 30-11-2020

Oficial din această seară a fost dat startul sărbătorilor de iarnă în municipiul Drobeta Turnu Severin. Iluminatul festiv de Crăciun a fost aprins spre marea bucurie a celor mici.

,,În ciuda greutăților și amărăciunii prin care trecem, trebuie să întâmpinăm Crăciunul, poate cea mai frumoasă și plină de speranță sărbătoare a lumii creștine. Am încercat să păstrez magia sărbătorilor de iarnă cu speranța că bucuria și zâmbetele copiilor noștri ne vor îndulci aceste momente dificile pe care le traversăm. Mâine, de Ziua Națională a României, începând cu ora 17.30, vom aprinde și luminițele din Orășelul Copiilor aflat în zona centrală a municipiului, lângă Palatul Culturii „Teodor Costescu”, precum și pe cele din Parcul Tineretului.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus