News Mehedinti

Avertizare de la meteorologi! Cod portocaliu de ploi abundente până sâmbătă în mai multe zone ale țării, inclusiv MEHEDINŢI

Data: 18-6-2021

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o avertizare cod galben valabilă în Oltenia, Muntenia, Moldova, Dobrogea și cea mai mare parte a Transilvaniei.

Interval de valabilitate: 18 iunie, ora 12 – 19 iunie, ora 23
Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ, instabilitate atmosferică.

În intervalul menționat va ploua cantitativ și vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică. Aversele vor avea și caracter torențial, pe alocuri vor fi însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20, 30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

AVERTIZARE COD PORTOCALIU

De asemenea, în vigoare este și un cod portocaliu, valabil pentru județele Bacău, Galați, Vrancea, Brăila, Ialomița, Călărași, Buzău, Prahova și în zona de munte a județelor Dâmbovița, Argeș, Brașov și Covasna. Va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40…50 l/mp și izolat 60… 80 l/mp.

Interval de valabilitate: 18 iunie, ora 12 – 19 iunie, ora 23
Fenomene vizate: ploi abundente

Ploile abundente vor fi pe spații mici și în celelalte județe din Muntenia și Moldova.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus