News Mehedinti

Bal caritabil pentru un băiețel de șase ani din Drobeta Turnu Severin

Bal caritabil pentru un băiețel de șase ani din Drobeta Turnu Severin

Data: 9-12-2013

Organizația de tineret a Partidului Social Democrat Mehedinți a organizat vineri, 6 decembrie, un bal caritabil cu scopul de a strânge fonduri pentru a ajuta un băiețel de doar șase ani, care se luptă cu o boală grea.

Micuțul, pe nume Marius, a fost diagnosticat cu hepatită și are nevoie de un tratament foarte costisitor, pe care familia nu și-l permite. Băiețelul locuiește cu bunica lui, mama fiind plecată să muncească în străinătate. În cadrul balului, tinerii social democrați, ajutați de seniorii partidului, au adunat o sumă de bani care a fost donată bunicii micuțului. Femeia spune că acești bani îi vor ajuta la tratament și a ținut să le mulțumească din suflet tinerilor pentru inițiativă.

La eveniment au participat memebrii organizației din Drobeta Turnu Severin și Orșova, președintele TSD Mehedinți Adrian Bădescu, președintele Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democrați, Valentin Popescu, președintele TSD Drobeta Turnu Severin, Alin Chirilă precum și seniorii partidului, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu și președintele PSD Orșova, Constantin Popescu. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus