News Mehedinti

Bărbat din Severin prins în flagrant în timp ce încerca să spargă o mașină / Hoțul are la activ alte 14 spargeri de acest gen

Bărbat din Severin prins în flagrant în timp ce încerca să spargă o mașină / Hoțul are la activ alte 14 spargeri de acest gen

Data: 20-11-2013

Azi noapte, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au surprins în flagrant un bărbat de 53 ani, din municipiu, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un autoturism. Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că acesta a comis fapte asemănătoare și în alte 14 cazuri prin spargerea geamurilor sau folosirea de chei potrivite.

Bărbatul sustrăgea diferite bunuri (CD-playere, casetofoane, scule, obiecte de uz personal, accesorii auto, documente), valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 3.000 lei. “În prezent se efectuaează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsura corespunzătoare”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.  

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus