News Mehedinti

 Bilanţ cu uşile închise la IPJ Mehedinţi

Bilanţ cu uşile închise la IPJ Mehedinţi

Data: 30-1-2020

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi-a prezentat astăzi activitatea de pe 2019 cu uşile închise. Fără invitaţi, sau cel puţin autorităţi chemate doar după criterii politice, fără public numeros, fără presă, conducerea unităţii a decis că trebuie să prezinte bilanţul cu pătura-n cap.

Urât exemplu, atâta vreme cât se doreşte o bună colaborare cu media locală. Evenimentul a fost ţinut în secret, deşi toate celelalte instituţii precum ISU, Poliţia de Frontieră sau Jandarmii, au organizat bilanţul exact ca la carte.

Oare pentru noul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Dumitru Mirel, numit politic, transparenţa insituţiei pe care o coordonează a devenit un tabu?  Domnule inspector şef, ce aveţi de ascuns sau activitatea instituţiei este una foarte slabă, nu de alta dar se cam obişnuieşte în sa pastrati dosarele la dospit prin sertarele birourilor...


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus