News Mehedinti

BRANTNER a deschis caseria din incinta complexului Decebal din Drobeta Turnu Severin

Data: 20-5-2020

Reprezentanții societății Bratner din Drobeta Turnu Severin anunță cetățenii municipiului că începând cu data de 18 mai a.c. s-a deschis caseria din complexul comercial Decebal.

Pe această cale, utilizatorii serviciilor oferite de societatea Bratner sunt îndemnați să vină și la această caserie în vederea plăților curente, zilnic, în intervalul orar, 9:00-17:00.  Plata facturilor aferente serviciile de salubrizare se poate face  doar cash.

În același timp, operatorul pune la dispoziția severinenilor și alte modalități de plată a facturilor. Încă din anul 2016, locuitorii din Drobeta Turnu Severin își pot achita facturile, fără comision și în magazinele care permit plata în sistem pay point. Procedeul de plată este unul rapid și constă în scanarea facturii, predarea banilor și eliberarea chitanței.

Totodată, plata facturilor se poate face și prin virament bancar.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus