News Mehedinti

CAMPANIE DE CURĂȚARE A ZONELOR VERZI ȘI ARBORILOR DIN SEVERIN

CAMPANIE DE CURĂȚARE A ZONELOR VERZI ȘI ARBORILOR DIN SEVERIN

Data: 11-2-2020

Īn această perioadă se acționează cu mai multe echipe pentru toaletarea copacilor, tăierea celor care pun în pericol siguranța oamenilor sau construcțiile din apropiere, dar și pentru curățenia întregului oraș și înfrumuseţare prin amenajări peisagistice de primăvară, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

"Intervenim pe străzi, în parcuri, în cartiere, în jurul blocurilor și gospodăriilor și ne propunem ca până la sărbătorile de Paște să finalizăm acesta acțiuni", a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Severinenii trebuie să știe că tăierea copacilor se face la solicitarea asociației de locatari și în urma consultării cetățenilor din zona respectivă. Tot la dorința severinenilor, primăria va monta bănci în spațiile unde aceștia le doresc amplasate.

Sunt mobilizați pentru aceste operațiuni angajații de la Serviciul Gospodărie și de la concesionarul spațiilor verzi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus