News Mehedinti

Campanie de prevenire a furturilor din locuinte desfasurata de politistii mehedinteni

Campanie de prevenire a furturilor din locuinte desfasurata de politistii mehedinteni

Data: 16-1-2019

„Paza bună trece primejdia rea!” este sloganul celei mai recente campanii de prevenire a furturilor din locuinţe, realizată ȋn cadrul parteneriatului dintre Inspectoratul General al Poliţiei Române și o societate de asigurari (Groupama).

Initiativa are ca obiectiv conştientizarea măsurilor pe care le poate adopta fiecare dintre noi, pentru a nu deveni victimă a furturilor din locuinte.

Astazi politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au desfasurat in municipiul Drobrta Turnu Severin o actiune stradala ce a constat in informarea cetatenilor privind masurile de protectia pentru protejarea locuintei si paza bunurilor patrimoniale.

De asemenea politistii au insistat pe adoptarea unui comportament de autoprotectie pentru evitarea oricaror situatii de victimizare (verificarea persoanelor de la interfon, montarea unor mijloace tehnice de supraveghere, solicitarea ajutorului politiei, etc.). Cu ocazia actiunii ai fost distribuite 120 pliante. IPJ Mehedinti


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus