News Mehedinti

Cartierul Gura Văii a intrat într-un amplu proces de modernizare! Au început deja lucrările de ASFALTARE!

Cartierul Gura Văii a intrat într-un amplu proces de modernizare! Au început deja lucrările de ASFALTARE!

Data: 2-11-2018

Primul proiect major de investiții pentru cartierul Gura Văii se concretizează, după ce primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a reuşit să prindă această investiţie în cadrul programului national de dezvoltare locală, etapa a II-a.

De ieri au inceput lucrările de asfaltare a străzii principale, după ce în prealabil aici s-a extins și rețeaua de apă și canal. Prima stradă care a intrat în modernizare este artera Ponoarele, care va fi asfaltată de la intrare în Gura Văii și până la fosta vilă de protocol a lui Nicolae Ceaușescu. Investitia din cartierul Gura Vaii va cuprinde si amenajarea de trotuare, iar acolo unde spațiul o va permite se vor crea și spații verzi.

”Gura Văii este un cartier în care nu s-a făcut nicio investiție majoră în ultimii 30. La fel s-a întâmplat și în celelalte cartiere mărginașe cum ar fi -Schela sau Dudașul Schelei. Este și motivul pentru care am prins în planul de investiții al primăriei mai multe multe proiecte care vizează modernizarea acestor cartiere. În aceste zile se lucrează la turnarea primului strat de asfalt pe strada Ponoarele, iar mai apoi ne vom muta pe celelalte trei artere pe care le avem prinse în programul de finanțare. Este Vorba despre străzile Godeanu, Bîrsei și Fagului. Urmează ca în perioada următoare să începem lucrări de modernizare și asfaltare și pe strada Jidoștiței,” a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, citat de descoperamehedinti.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus