News Mehedinti

Concurenţii de la ,,Crosul Severinului,, vor alerga alături de trei mari campioni sportivi: Alexandru Oprescu, Oana Gustea şi Adina Ivaşcu!

Concurenţii de la ,,Crosul Severinului,, vor alerga alături de trei mari campioni sportivi: Alexandru Oprescu, Oana Gustea şi Adina Ivaşcu!

Data: 10-5-2019

Pentru că la orice competiţie sportivă e nevoie de o încălzire, concurenţii care s-au înscris la ,,Crosul Severinului,, vor avea posibilitatea să facă câteva exerciţii, îndrumaţi de doi sportivi consacraţi ai culturismului şi fitness-ului severinean. Este vorba despre Oana Gustea, instructor pillates şi yoga la Decebal şi Alexandru Oprescu campion balcanic culturism şi fitness.

Cei doi instructori Oana Gustea şi Alexandru Oprescu îi vor ajuta pe concurenţi la exerciţile de incălzire executate in cel mai profesionist mod, exact aşa cum o fac sportivii de performanţă, tocmai pentru a evita eventualele întinderi musculare care pot aparea pe durata concursului.

Sportiva Adina Ivaşcu campioană la senioare cupa României, vicecampioană la bikini fitness peste 35 de ani, locul 3 la campionatul balcanic, locul 4 la cupa mondială, locul 3 la cupa preşedintelui federaţiei internaţionale de culturism şi fitness, va lua şi ea startul la ,,Crosul Severinului,,.

INSCRIERILE CONTINUA

Încă mai puteţi să vă înscrieţi la prima ediţie a evenimentului sportiv ,,Crosul Severinului,, care se va desfăura sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 10.30.
,,Crosul Severinului,, este un eveniment de promovare a mişcării în natură şi a vieţii indiferent de vârstă.

Severinenii sunt aşteptaţi să se înscrie în concurs pentru a se bucura de primăvară şi natură, alături de familie şi prieteni şi pentru a alerga prin împrejurimile frumoase ale municipiului Drobeta Turnu Severin.
Participarea este GRATUITĂ iar severinenii încă se mai pot înscrie pe website-ul primăriei: www.primariadrobeta.ro/crosul-severinului/ sau la Biroul Comunicare, Relații Externe, Promovare Imagine.

Crosul va porni din fața Palatului Cultural “Teodor Costescu”, parcurge Bulevardul Dunării, trecând pe lângă Cetatea Medievală.

Mai mult decât atât, primii 500 de înscriși vor primi gratuit tricouri personalizate, iar toți cei care vor termina cursa vor fi medaliați.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus