News Mehedinti

Concurs pentru postul de adjunct al şefului IPJ Mehedinţi – VEZI detaliile aici!

Concurs pentru postul de adjunct al şefului IPJ Mehedinţi – VEZI detaliile aici!

Data: 3-12-2018

Poliția Română a scos la concurs postul de adjunct al şefului inspectoratului de poliţie judeţean II la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinți, prevăzută la poziţia 2 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din strada Mihai Vodă, nr. 4 – 6, Sector 5, municipiul Bucureşti, la data de 20.12.2018, ora urmând a fi stabilită ulterior şi comunicată candidaţilor în timp util şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus