News Mehedinti

Consilierii locali severineni au votat programul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă

Consilierii locali severineni au votat programul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă

Data: 1-11-2013

În cadrul ședinței de Consuliu Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, aleșii locali au votat proiectul de hotărâre privind programul pentru sărbătorile de iarnă.

“Chiar dacă până la sărbători mai este o lună de zile, în ședința de astăzi (n.r. ieri 31 octombrie), am aprobat cuantumul cheltuielilor pentru sărbătorile de iarnă. Și în acest an am pregătit un program frumos, colinde, pachete, foc de artificii și multe alte manifestări care să ne introducă pe toți în spiritul sărbătorilor de iarnă”, a declarat Marius Screciu, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Proiecte importante pentru locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin

De asemenea, a fost adoptat și proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Consiliului Local pentru anul 2013, dar și a altor insituții publice precum Piețe, Târguri și Oboare, Poliția Locală, Asistență Socială și Casa de Cultură. Nici la ședința de ieri a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin nu au lipsit replicile tăioase și în contradictoriu venite din partea opoziției. Cu toate acestea, majoritatea consiliului s-au concentrat asupra ședinței și au votat proiectele inițiate pentru comunitatea severineană. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus