News Mehedinti

COPIII DIN CENTRULUI “CONSTANTIN PUFAN” AU PRIMIT TABLETE

Data: 17-9-2020

Astăzi au fost distribuite tabletele achiziționate de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Constantin Pufan” cu fonduri alocate de Consiliul Județean Mehedinți pentru copiii cu nevoi educaționale speciale.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost cel care a înmânat tabletele atât de necesare pentru desfășurarea unui act educațional de calitate respectând cu strictețe regulile impuse de epidemia cu Coronavirus.

,,Am vrut să fie alături de copiii și părinții care au venit să ridice tabletele pentru a-i asigura că facem tot ce trebuie să acoperim nevoile acestor copii. Unitatea se află în subordinea Consiliului Județean Mehedinți și am decis să alocăm fonduri pentru tablete întrucât traversăm o perioadă dificilă, legată de pandemia de Coronavirus, iar sistemul de învățământ a avut nevoie de transformări semnificative. Pentru a-i proteja de copii, s-a luat decizia ca o parte din cursuri să se desfășoară în sistem online!,, a declarant Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Anul acesta, unitatea va intra într-un amplu proces de reabilitare. Lucrările au fost scoase la licitație de 6 ori până acum, dar nu s-a prezentat niciun operator economic.

,,Procedura pe care o lansăm la începutul săptămânii viitoare este a 7 -a. Pentru această nouă lansare a licitației au fost actualizați indicatorii economici, contribuția Consiliului Județean Mehedinți fiind de 3,2 milioane lei, în timp ce fondurile europene accesate sunt de 5,3 milioane lei. Am speranța că lucrările vor fi atribuite! Dacă lucrurile merg așa cum ne-am propus, în câteva luni ar putea începe lucrările.,, a mai spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus