News Mehedinti

CREȘELE DIN SEVERIN SE REDESCHID DE LA 1 IULIE

Data: 17-6-2020

De la 1 iulie se redeschid creșele din Drobeta Turnu Severin, în condiții de siguranță pentru copii și angajați. Este o decizie mult așteptată de foarte mulți părinți.

Unitățile vor avea asigurate materiale pentru dezinfectare și igienă, se va asigura triajul copiilor la intrare și vor exista circuite separate pentru respectarea distanțării fizice. Sălile vor fi amenajate pentru un număr redus de copii în grupă, astfel încât să fie asigurată o suprafață de minimum 4,5 mp/copil.

Distanțarea fizică se va asigura atât în dormitoare, cât și în sălile de mese, cu respectarea unei distanțe minime de 2 m.

Părinții vor putea înscrie copiii, începând de astăzi, printr-o solicitare la Direcția de Asistență Socială, pentru creșele nr. 1, 4 și 22, cu un număr total de maxim 85 locuri, creșa nr. 3 fiind în reabilitare.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus