News Mehedinti

DE ASTĂZI SUNT FUNCȚIONALE CENTRELE DE VACCINARE ÎN SEVERIN

Data: 18-1-2021
Începând de astăzi, 18 ianuarie, în baza unei programări, severinenii pot să se vaccineze la cele două centre deschise de primărie la Stadionul Municipal și Sala Polivalentă.
 
✅ Cele două centre sunt dotate conform standardelor sanitare în vigoare și întrunesc toate condițiile solicitate de Direcția de Sănătate Publică.
 
ℹ️ Împreună cu prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, directorul Direcției de Sănătate Publică Mehedinți, dr. Miruna Constantin, inspectorul șef al ISU Mehedinți, col. Florentin Dragomir, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, s-a asigurat de bunul mers al lucrurilor și a modului de desfășurare a procesului de vaccinare.
🙏 ,,Pentru mine, personal, siguranța cetățenilor are prioritate și consider că este imperios necesar să sprijinim procesul de vaccinare și să venim în ajutorul populației.
💉 Profit de această ocazie să fac un apel către toți severinenii, invitându-i să se vaccineze. Am mare încredere în aceste vaccinuri, în personalul medical și consider că reprezintă singura șansă pe care o avem pentru a depăși această situație deosebită și a reveni la o viață normală.,, a transmis Marius Screciu.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus