News Mehedinti

DGASPC MEHEDINȚI ARE O NOUĂ CONDUCERE: ADRIAN BIDILICI A FOST NUMIT DIRECTORUL INSTITUȚIEI

Data: 26-1-2021

Se întrevăd schimbări majore în sistemul de asistență socială și protecția copilului Mehedinți. Un prim pas a fost deja făcut prin numirea unui nou director executiv. Este vorba despre Adrian Bidilici, fost jurnalist și consilier județean. Cu o experiență managerială de câțiva ani, Adrian Bidilici a demonstrat, nu o dată, că este pregătit de noi provocări și poate coordona cu succes o instituție.

„Va urma o perioadă de analiză. Sistemul de asistență socială din județ a trecut prin perioade nu foarte plăcute în ultima perioadă, de aceea trebuie să ne concentrăm asupra unor decizii foarte importante. Mă bucur că am găsit oameni pregătiți profesional și dedicați în ceea ce fac. Cred că vom avea o bună colaborare.”, a declarat Adrian Bidilici.

,,Vreau să fie foarte clar! Nu are o misiune ușoară! Nu avem vreme și nu trăim vremuri în care să împărțim funcții în administrație! În contextul în care, știm cu toții, pe parcursul anului trecut, sistemul de asistență socială a fost subfinanțat de la bugetul de stat, aștept de la noul director o eficientizare a activității instituției! Va fi o reorganizare, în primul rând, în interesul beneficiarilor și în al doilea rând, o bună gestionare a resurselor financiare. Îi doresc mult succes și am speranța că va veni cu soluții bune pentru sistemul de asistență socială și protecția copilului din Mehedinți!,, a declarat la rândul său, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus