News Mehedinti

DGASPC MEHEDINȚI ARE UN NOU DIRECTOR EXECUTIV! VALENTIN CROITORU A REVENIT LA CONDUCEREA INSTITUȚIEI

Data: 1-7-2020

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți are, începând de astăzi 1 iulie, un nou director executiv. Este vorba despre Valentin Croitoru care a mai ocupat această funcție în urmă cu patru ani de zile.

Noul director a lucrat în cadrul Consiliului Județean Mehedinți unde a ocupat tot o funcție de conducere. Valentin Croitoru are o bogată experiență profesională în sistemul de asistență socială, drept dovadă că în perioada în care a mai condus Direcția, nu au existat probleme de nici un fel, iar lucrurile au fost coordonate exact ca la carte. Mai mult decât atât, este un adevărat profesionist de care DGASPC Mehedinți are cu adevărat nevoie, mai ales în această perioadă.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus