News Mehedinti

Distanțați din cauza regulilor! Înălțarea Domnului a adunat zeci de credincioși în fața Catedralei din Drobeta Turnu Severin

Data: 28-5-2020

Chiar în aceste momente se oficiază slujba Înălțării Domnului, în afara Catedralei din Drobeta Turnu Severin. Zeci de credincioși au ținut să participe la slujbă, respectând însă regulile de distanțare socială. Pe durata stării de alertă regulile sunt ca slujbele să fie oficiate în afara bisericilor.

Oamenii trebuie să stea la distanţă unii de alţii şi să poarte mască. Dacă au simptome de viroze respiratorii, ei trebuie să rămână acasă.

Astăzi este o zi importantă pentru credincioşii ortodocși. Aceştia celebrează Înălţarea Domnului. Peste tot de altfel, slujbele se țin afară, iar oamenii stau la distanţă unii de alţii.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus