News Mehedinti

DSP Mehedinţi a început distribuirea vaccinului antigripal

DSP Mehedinţi a început distribuirea vaccinului antigripal

Data: 4-12-2013

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a început astăzi distribuirea vaccinului necesar prevenirii infecţiei cu virusul gripal, informează Agerpres.

Directorul adjunct al DSP Mehedinţi, Romaniţa Ionovici, a declarat că Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului 12.000 de doze vaccin produs în Olanda, care vor ajunge atât în reţeaua celor aproximativ 160 de cabinete medicale de familie, cât şi unităţilor medicale şi de asistenţă socială pentru imunizarea persoanelor vulnerabile la îmbolnăvirea cu gripă. GDS.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus