News Mehedinti

EXCLUSIV: IATĂ CARE ESTE PUNCTUL DE VEDERE AL CONDUCERII COLEGIUL TEHNIC ,,DECEBAL,, DIN SEVERIN, CU PRIVIRE LA POSTAREA POLITICĂ CARE A APĂRUT PE PAGINA OFICIALĂ A LICEULUI!!

EXCLUSIV: IATĂ CARE ESTE PUNCTUL DE VEDERE AL CONDUCERII COLEGIUL TEHNIC ,,DECEBAL,, DIN SEVERIN, CU PRIVIRE LA POSTAREA POLITICĂ CARE A APĂRUT PE PAGINA OFICIALĂ A LICEULUI!!

Data: 6-2-2020

S-au încins spiritele între fosta şi actuala conducere a Colegiului Tehnic ,,Decebal,, după ce am sesizat că pe pagina oficială de Facebook a liceului a apărut o postare cu tentă politică.

Pe de-o parte, redactorii News Mehedinţi au reuşit să discute cu actualul director, domnul Vasile Busioc care a declarat că, de fapt, postarea a fost făcută de fostul director al unităţii de învăţământ, doamna Watzlawek Florentina, iar pe de altă parte, fostul director al unităţii, doamna Watzlawek Florentina a contactat redacţia News Mehedinti pentru a explica ce anume s-a întâmplat în realitate.

Vă redăm mai jos punctele de vedere ale celor doi:

,,Pe această pagină avem opt administratori. Din păcate postarea a fost făcută de către fostul director al şcolii, doamna Watzlawek Florentina. O să port o discuţie şi cu doamna....Nu înţeleg care a fost intenţia dânsei, ce motive a avut, dar nu este deloc în regulă. Ne cerem scuze că nu a răspuns nimeni la secretariatul şcolii, dar avem o singură doamnă care se ocupă de tot, iar acum are de întocmit şi situaţia salariilor...Legat de postare, voi lua măsurile care se impun, inclusiv să o scoatem pe doamna Watzlawek Florentina din calitatea de administrator,, a declarat Vasile Busuioc, actualul director al Colegiului Tehnic ,,Decebal,,.

,,Bună ziua! Am văzut postarea dvs. și răspunsul domnului director al Colegiului Decebal. Nu înțeleg cum postarea de pe pagina mea a ajuns pe pagina liceului. Va garantez ca nu am scris opiniile mele pe pagina liceului pe care l-am condus 3 ani. Nu as dori sa fie afectata imaginea liceului pentru postarea mea, PE PAGINA MEA. Am sesizat centrul de asistenta a FB pentru elucidare și aștept răspuns. Va rog, în mod onest, sa apreciați în modul cel mai pozitiv cu putință, acest lucru și imaginea acestuia, eforturile directorului, ale elevilor și cadrelor didactice pentru toată munca și toate activitățile. Va mulțumesc!  Nu stiu motivele dvs pentru care scrieti ca secretariatul liceului nu va raspunde, pentru a lua un punct de vedere, cand eu am sunat de doua ori pentru a discuta despre problema semnalata de dvs si mi s-a raspuns imediat. Va multumesc pentru intelegere si sper ca atitudinea dvs fata de acest liceu sa fie una corecta,, a scris pe adresa redacţiei News Mehedinţi, doamna Watzlawek Florentina, fostul director al unităţii de învăţământ.

De apreciat e faptul că postarea a fost ştearsă! În rest....situaţia se va clarifica cu siguranţă între fostul şi actualul director al Colegiului Tehnic ,,Decebal,,.

SCANDALOS: COLEGIUL TEHNIC ,,DECEBAL,, DIN SEVERIN FACE POLITICĂ PE PAGINA OFICIALĂ A LICEULUI!

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus