News Mehedinti

FÂNTÂNA CINETICĂ DIN SEVERIN A INTRAT ÎN REPARAȚII CAPITALE

Data: 14-1-2021

Au început lucrările de revizie capitală la unul dintre cele mai importante obiective turistice din municipiu. Este vorba despre Fântâna Cinetică care niciodată de la inaugurare nu a fost reabilitată.

,,Fântâna Cinetică nu a fost reabilitată de aproximativ 41 de ani, iar în ultimele luni au apărut probleme de funcționare. Vom reabilita o mare parte din componentele fântânii și vom schimba toate piesele uzate cu altele noi. Lucrările vor fi finalizate la sfârșitul lunii aprilie pentru a le reda turiștilor, dar și severinenilor un spațiu nou de relaxare, Fântâna Cinetică fiind un reper turistic al municipiului nostru.,, a declarat primarul municipiul Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus