News Mehedinti

Imunizarea împotriva Covid împarte românii în două - restricții menținute pentru cei nevaccinați

Data: 5-5-2021

Vaccinarea anti-Covid împarte românii în două. Mai multe măsuri ar putea fi relaxate de la 1 iunie, dar doar pentru cei imunizați, potrivit Realitatea Plus.

Cei care au ales să se imunizeze vor scăpa de mască și vor putea face petreceri private. Și pentru industria HORECA, vaccinarea va aduce un plus: restaurantele și hotelurile vor fi deschise în proporție de 100%, doar pentru persoanele imunizate.

MĂSURI POSIBILE, ÎN FUNCȚIE DE EVOLUȚIA VACCINĂRII

Condiția principală: 5 milioane de persoane imunizate până la 1 iunie
- Restaurantele la capacitate maximă, doar cu clienți vaccinați
- Participarea la nunți, botezuri și alte petreceri
- Fără mască la plajă și pe munte

MĂSURI ÎN VIGOARE PENTRU VACCINAȚI

- Fără carantină la întoarcerea în țară
- Vacanțe în anumite țări, fără test PCR

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus