News Mehedinti

In acest weekend se redeschide strandul din SCHELA

In acest weekend se redeschide strandul din SCHELA

Data: 19-6-2019

Weekend-ul vine cu vești bune pentru iubitorii de bălăceală. Este cald, iar severinenii sunt așteptați la ștrandul din Schela, care își va deschide porțile pentru vizitatori.

„La bazinele de apă sulfuroasă, de la ștandul municipal Schela Cladovei, s-a dat drumul, în data de 8 iunie, iar în weekend-ul următor, se vor deschide și cele trei bazine de agrement. Acestea au o capacitate de 4000 mc apă. Poate găzdui, în același timp, 2000-2500 de persoane. Intrarea este 5 lei, însă de luni până joi, pensionarii și copiii sub 10 ani au gratuitate. Programul este între 8-20 zilnic, cu posibilitatea prelungitii în weekend”, decalră, potrivit Ziarului de Mehedinți, Aurel Vlăduț, șeful Compartimentului Comunicare din cadrul Primăriei Drobeta Turnu-Severin.

Ștrandul de la Schela este vizitat, în fiecare zi toridă a verii de sute de oameni, mai ales ca urmare a faptului că prețul este foarte scăzut. ziaruldemehedinti.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus