News Mehedinti

Încă unul dintre migranţii dispăruţi în Dunăre, găsit înecat

Încă unul dintre migranţii dispăruţi în Dunăre, găsit înecat

Data: 27-4-2020

Intervenţie dramatică a pompierilor din Mehedinți, care au recuperat din Dunăre cadavrul unui bărbat. Primele date arată că este vorba despre unul dintre migranții dispăruți pe 16 aprilie, atunci când au încercat să traverseze ilegal Dunărea.

Ieri au mai fost scoase din apele Dunării două cadavre. Primul cadavru, cel al unui bărbat de 31 de ani, a fost văzut de localnici plutind pe Dunăre, între localitățile Șimian și Hinova.

Un echipaj ISU a intervenit cu o barcă pneumatică și l-a adus la mal. După doar câteva ore, la câțiva kilometri distanță, o patrulă a poliției de frontieră a descoperit un alt cadavru, cel al unui barbat de 42 de ani, călăuza grupului. RTV.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus