News Mehedinti

ÎNCEPÂND DE ASTĂZI A FOST RELUAT PROGRAMUL NORMAL DE ELIBERARE A CAZIERULUI JUDICIAR

Data: 19-5-2020

 Începând cu data de 19 mai a.c., vor fi reluateactivitățile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și a certificatelor de integritate comportamentală la ghișeele de cazier, organizate la nivelul județului Mehedinți, după următorul program:

1. La sediul I.P.J. Mehedinți -  Serviciul Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative, Drobeta Turnu Severin, B-dul Carol I , nr. 75, la parterul din clădirea Serviciului Rutier :

          2. Poliția municipiului Orșova, str. Portile de Fier, nr.20

         3.  Poliția orașBaia de Aramă, str. Tudor Vladimirescu nr. 4;

         4.  Poliția orașStrehaia, str. Decebal, nr. 1

         5.Poliția orașVînju Mare, str. Nicolae Bălcescu, nr. 15


      Pentru accesul publicului se vor avea în vedere măsurile dispuse prin  HOTĂRÂREA GUVERNULUI  nr. 24 din 14.05.2020 privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2, respectiv:


      Începând cu data de 15.05.2020, în spații închise se instituie obligativitatea purtării măștii, astfel încât nasul și gura să fie acoperite.

       Pentru evitarea producerii aglomerației la ghișeu, recomandăm cetățenilor să se prezinte conform programului prezentat, cu CERERILE de eliberare a certificatelor de cazier judiciar sau integritate comportamentală, COMPLETATE ÎN PREALABIL,conform modelelor postate pe site-ul I.P.J. Mehedinți – Documente eliberari acte- CAZIER JUDICIAR.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus