News Mehedinti

 ,,Indecisul,, Constantin Gherghe renunţă la primăria Orşova?!

,,Indecisul,, Constantin Gherghe renunţă la primăria Orşova?!

Data: 3-3-2020

Dacă în urmă cu câteva zile era certă candidatura lui Constantin Gherghe la primăria municipiului Orşova, astăzi situaţia a luat o întorsură radicală, iar zvonurilor precum că fostul edil şi-ar fi făcut domiciliu în Orşova nu se mai confirmă. După venirea lui Ioan Cupă la PMP, se pare că şi Constantin Gherghe le dă cu flit peneliştilor şi cochetează cu o eventuală candidatură la Mişcarea Populară pentru primăria Drobeta Turnu Severin.

Nu e nimic de mirare prin jocul de ,,ala bala portocola,, al lui Gherghe care este deja cunoscut de mulțime ca fiind nehotărât atunci când vine vorba de un partid politic şi trece dintr-o tabără în alta fără prea multe explicaţii. Aşadar, rezerva celor de la PNL Orşova de candidat devine din ce în ce mai viabilă şi mai reală în persoana lui Bogdan Duică, un tânăr agreat nu doar de colegii lui de partid, ci şi de o mare parte din cetăţeni.

Pe de altă parte, foarte mulţi din interiorul PNL, dar şi din afară resping o posibilă candidatură a patronului firmei Floricola din Orşova, Constantin Popescu, acesta neavând o susținere temeinică. Şi ca lucrurile să fie cât mai clare, există o dovadă certă în ceea ce priveşte candidatura lui Gherghe la Severin: fostul edil a devenit oficial, cu acte în regulă locuitor al municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus