News Mehedinti

Judecătorii au dat câştig de cauză preşedintelui PNL Drobeta Turnu Severin – Daniel Cîrjan revine pe funcţia de viceprimar al municipiului

Judecătorii au dat câştig de cauză preşedintelui PNL Drobeta Turnu Severin – Daniel Cîrjan revine pe funcţia de viceprimar al municipiului

Data: 17-10-2013

Tribunalul Mehedinţi a pronunţat hotărârea judecătorească în dosarul cu nr. 6890/101/2013 prin care anulează Hotărârile nr.97/31.05.2013 şi nr.98/31.05.2013 ale Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin de schimbarea din funcţia de viceprimar al lui Daniel Cîrjan, respectiv de alegere al lui Romulus Vâlcu în această funcţie.

“Prin această hotărâre judecătorească, instanţa a stabilit că un grup de consilieri locali nu pot schimba din funcţie un viceprimar fără motive temeinice, serioase, doar pe baza intereselor de grup sau a intereselor personale. Pentru restabilirea legalităţii, voi depune în foarte scurt timp un certificat de grefă la secretariatul Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin prin care voi solicita punerea în aplicare imediată a dispozitivului hotărârii judecătoreşti. Îmi susţin în continuare declaraţia conform căreia aceste hotărâri din CL au fost abuzive şi au încălcat Constituţia României şi prevederile legale”, a declarat Daniel Cîrjan în cadrul unei conferinţe de presă. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus