News Mehedinti

LOCURI DE JOACĂ ÎN CARTIERELE MĂRGINAȘE ALE MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 4-5-2020

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin continuă lucrările demarate în cartierele Schela și Gura Văii, după modernizarea infrastructurii și amenajează aici locuri de joacă dotate cu echipamente moderne pentru recreere, sport și relaxare.

Potrivit primarului Marius Screciu, toate cartierele Severinului trebuie să ajungă la gradul de modernizare pe care îl au orașele dezvoltate ale Europei.

,,Vor urma lucrări de investiții similare, în cartierele Banovița-Apolodor și Dudașul Schelei, care să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor din aceste zone. Severinenii merită să aibă un oraș atractiv, pentru ca viața economică și socială a orașului să repornească mai ușor în perioada următoare,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus