News Mehedinti

LUCRARI DE INGRIJIRE SI INTRETINERE A SPATIILOR VERZI

Data: 1-8-2022

În această perioadă, primăria Drobeta - Turnu Severin execută lucrări de îngrijire și întreținere a spațiilor verzi. Intervenim în zonele aglomerate, între blocuri și în parcuri.

Astăzi, se lucrează în zona ANL. Totodată, tăiem și ambrozia - o plantă care provoacă alergii multora dintre locuitorii orașului. Astfel de acțiuni se vor derula și zilele următoare, în alte zone ale Severinului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus