News Mehedinti

LUCRĂRI DE MODERNIZARE PE CALEA CERNEȚULUI

Data: 17-8-2020

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a căutat mereu cele mai bune soluții pentru a implementa proiecte care să îmbunătățească considerabil calitatea vieții cetățenilor. Fondurile europene au fost o resură inepuizabilă de care primarul Severinului a profitat la maxim în ultimii ani.

Un exemplu concret sunt și lucrările care se desfășoară pe Calea Cernețului, cu finanțare europeană de peste 8 milioane de euro. Începând de la trotuare, spații verzi și până la introducerea rețelei de gaz, toate se regăsesc pe lista de investiții pentru această zonă.

Este o lucrare complexă care la final va schimba radical zona. În cadrul aceluiași proiect sunt cuprinse alte două investiții și anume amenajarea unui parc aflat la ieșirea din oraș și o alee de acces de aproximativ 180 metri.

,,Banii europeni reprezintă un mare ajutor și o mare oportunitate pentru Severin. Trebuie folosită la maxim această oportunitate și consider că în acest mandat am reușit să rezolv multe probleme cu sprijinul fondurilor europene.,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus