News Mehedinti

Maria are nevoie de o noua sansa la viata! La doar 5 anisori, micuta din SEVERIN sufera de paralizie cerebrală, iar singura ei speranță este o operație în Statele Unite ale Americii!

Maria are nevoie de o noua sansa la viata! La doar 5 anisori, micuta din SEVERIN sufera de paralizie cerebrală, iar singura ei speranță este o operație în Statele Unite ale Americii!

Data: 7-1-2019

Maria este o fetiță de 5 ani din Drobeta Turnu Severin care suferă de paralizie cerebrală, iar singura ei speranță este o operație în Statele Unite ale Americii. Dacă doriți să o ajutați pe Maria o puteți face printr-un SMS la 8848. Pentru mama Mariei sarcina a decurs normal, apoi a ajuns la spital cu hemoragie. Medicii i-au dat să aleagă, fie trăiește ea, fie trăiește copilul, iar Cornelia Radomirovic a ales viața copilului, însă spre uimirea doctorilor, au ajuns să trăiasca și mama și copilul. Donaţii pentru Maria

SMS 8848:

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

Conturi Fundatia Mereu Aproape:

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus