News Mehedinti

Marius Screciu: ,,COPIII AU MOTIVE DE BUCURIE ÎN ORAȘUL NOSTRU. SE VOR AMENAJA 15 NOI LOCURI DE JOACĂ,,

Marius Screciu: ,,COPIII AU MOTIVE DE BUCURIE ÎN ORAȘUL NOSTRU. SE VOR AMENAJA 15 NOI LOCURI DE JOACĂ,,

Data: 21-11-2019

Marius Screciu primar Dr. Tr. Severin: ,,Chiar dacă vremea nu ne ajută, am început lucrările la construcția a 15 locuri de joacă în municipiu. Sperăm ca până la sfârșitul anului să dăm în folosință 3 astfel de locuri de joacă, urmând ca lucrările la celelalte să înceapă în primăvară, iar până în luna mai să fie finalizate,,.

Este o investiție în valoare de 5 milioane de lei, derulată cu sprijinul Consiliului Județean Mehedinți. Noutatea acestor locuri de joacă constă în faptul că o mare parte din materialele folosite sunt ecologice, copiii fiind protejați în felul acesta.

✔️Toate locurile de joacă vor fi îngrădite cu poartă de acces cu cheie, nemaiexistând posibilitatea să se intre cu animalele de companie. Nici persoanele certate cu bunul simț nu vor putea intra să consume alcool, să tulbure liniștea publică
✔️Va fi un orar de funcționare în intervalul orar 8;00 – 22;00 cu prelungire a programului pe timp de vară
✔️Toată suprafața acestor locuri de joacă va fi acoperită cu tartan (cauciuc) și nu cu nisip așa cum au existat până acum. De altfel, locurile de joacă vor fi printre cele mai moderne și frumoase din țară.


Galerie foto

Marius Screciu: ,,COPIII AU MOTIVE DE BUCURIE ÎN ORAȘUL NOSTRU. SE VOR AMENAJA 15 NOI LOCURI DE JOACĂ,,


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus