News Mehedinti

MARIUS SCRECIU: ,,EXTINDEM REȚEAUA DE GAZE ÎN WALTER MĂRĂCINEANU, BANOVIȚA ȘI APOLODOR,,

Data: 25-3-2020

Astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local a municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost aprobat proiectul inițiat de către primarul Marius Screciu privind finanțarea extinderii rețelei de gaze în zonele Walter Mărăcineanu, Banovița și Apolodor, valoarea lucrărilor fiind estimată la aproximativ 1.200.000 lei.

Rețeaua de alimentare va acoperi

Walter Mărăcineanu:
Strada Stejarului
Strada Cibinului
Aleea Curcubelului
Walter Mărăcineanu – principală
Strada Mesteacănului
Aleea Baladei
Aleea Mioriței
Aleea Liniștii
Aleea Baladei 2

Banovița-Apolodor:
Str. Bucura (Iazului tronson 4)
Str. Banoviței
Str. Săcele
Str. Nistru
Str. Avrig
Str. Bicaz
Str. Călinești
Str. Firiza
Str. Sadova
Aleea Vaduri
Str. Iezer
Str. Toplița
Str. Văliug
Str. Someș (tronson 1, 2, 3)
Str. Siret
Str. Arieș
Str. Sohodol
Str. Banovița (tronson 3, 4)

Ședința de astăzi s-a desfășurat în condiții speciale, dată fiind actuala situație epidemiologică, motiv pentru care țin să mulțumesc tuturor celor prezenți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus