News Mehedinti

MARIUS SCRECIU, PRIMARUL SEVERINULUI:

MARIUS SCRECIU, PRIMARUL SEVERINULUI: "AM FINALIZAT LUCRĂRILE DE ASFALTARE IN CARTIERUL TINERILOR"

Data: 19-12-2019

Cartierul Tinerilor din municipiul Drobeta Turnu Severin a devenit unul cu adevarat modern. Astazi au fost finalizate lucrările de asfaltare a străzilor din aceasta zona, obiectiv ce face parte dintr-un proiect amplu în valoare de 6 milioane de euro.

"Vremea a fost de partea noastră, iar constructorul a lucrat eficient, fără să facă rabat de la calitate. Anul viitor vom termina lucrările de asfaltare prinse în acest proiect, în zonele Walter Mărăcineanu și centru", a declarat primarul Marius Screciu.


Galerie foto

MARIUS SCRECIU, PRIMARUL SEVERINULUI:


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus