News Mehedinti

MARIUS SCRECIU, PRIMARUL SEVERINULUI: ,,PIEȚELE ȘI TÂRGURILE TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ DESCHISE,,

Data: 6-11-2020

Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, a purtat astăzi o discuție cu producătorii și comercianții din Piața Mircea cu privire la decizia Guvernului de a închide târgurile și piețele.

,,Nu sunt de acord să închidem piețele și să lăsăm deschise hypermarketurile! Producătorii locali trebuie să își continue activitatea! Am decis astfel, să menținem deschisă Piața Mircea, pentru că nu ne permitem un blocaj economic și mai mare, însă vom asigura toate măsurile necesare răspândirii virusului Covid-19 prin:

-        circuite distincte de intrare și de ieșire, astfel încât să se evite contactul cât mai mult;

-        purtarea măștii de protecție va fi obligatorie, atât pentru comercianți, cât și pentru vizitatori;

-        vor fi aplicate marcaje de distanțare socială (păstrarea distanței de 2 m între persoane);

-        se va efectua periodic dezinfecția suprafețelor, precum și a intrărilor în piața agro-alimentară.

Având în vedere înmulțirea semnificativă a numărului de cazuri Covid-19, fac un apel către toți cetățenii să respecte măsurile impuse de această situație epistemologică gravă! Este o responsabilitate care revine fiecăruia dintre noi, pentru a a proteja sănătatea noastră și a celor dragi.,, a transmis primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus