News Mehedinti

MARIUS SCRECIU ȘI-A ANUNȚAT CANDIDATURA PENTRU AL DOILEA MANDAT: ,,AM CONVINGEREA CĂ VOM CONTINUA ÎMPREUNĂ PROIECTELE ÎNCEPUTE PENTRU SEVERINENI,,

Data: 10-8-2020

În acest sfârșit de săptămână, PSD Mehedinți a validat candidații din partea partidului pentru alegerile locale din luna septembrie. În municipiul Drobeta Turnu Severin, primarul în funcție, Marius Screciu, a fost desemnat să candideze pentru un nou mandat.

,,Am convingerea că vom continua împreună proiectele începute pentru severineni de aceea am hotărât că trebuie să candidez pentru al doilea mandat la funcția de primar a municipiului Drobeta Turnu Severin. Patru ani de zile nu sunt suficienți pentru a duce la îndeplinire tot ce ne-am propus. Este firesc până la urmă să nu poți realiza în 4 ani, ceea ce alții reușesc în 2-3 mandate. Am ales, ca în aceasta campanie să nu-mi critic contracandidații, deși aș avea destule argumente. Am ales să vorbesc despre ce am făcut, dar și despre ceea ce nu am realizat și de ce. Despre ce îmi doresc să fac, în continuare. Funcția de primar este despre empatie, despre ce vrei să faci pentru oameni. Este despre simplitate, prietenie și despre dragostea de oameni. Nu poți fi primar, nu meriți să fii primar, dacă nu iubești oamenii!,, a transmis primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus