News Mehedinti

MARIUS SCRECIU: ,,TREBUIE SĂ URGENTĂM FINALIZAREA LUCRĂRILOR PE BULEVARDUL DUNĂRII,,

Data: 4-8-2020

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, se arată extrem de nemulțumit de stadiul în care se află lucrările de modernizare la Bulevardul Dunării, din apropierea Cetății Medievale și a solicitat constructorului să urgenteze finalizarea investiției, până la 15 august.

,,Nu pot permite, ca această arteră importantă pentru accesul către zona portuară și gară să fie închisă, de mai bine de două luni și jumătate, iar severinenii să mai aștepte alte săptămâni redeschiderea traficului. Din punctul meu de vedere, lucrările sunt întârziate cu cel puțin două săptămâni, astfel că voi verifica acest șantier mai des, până când zona va fi complet reabilitată.,, a declarat Marius Screciu.

Lucrările, pe acest tronson, includ asfaltarea carosabilului, amenajarea trotuarelor și canalizare pluvială.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus