News Mehedinti

MAȘINA UNUI MAGISTRAT DE LA JUDECĂTORIA ORȘOVA, INCENDIATĂ INTENȚIONAT

Data: 3-9-2020

Mașina unei judecatoare de la Judecătoria municipiului Orșova a luat foc, subit, azi dimineață.
Autoturismul a ars ca o torță, în jurul orei 5.00 dimineața, într-o parcare din Severin, când pompierii au fost solicitați să intervină.

Din fericire nu au existat victime, doar pagube materiale. Deși pompierii infirmă faptul că focul a fost pus intenționat și spun că incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit, există și voci care cred că cineva i-a pus gând rău magistratului. Judecătorea locuiește în Severin dar profesează la Judecatoria din Orșova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus