News Mehedinti

Mehedinți: 2.338 persoane şi-au găsit un loc de muncă de la începutul anului

Data: 30-10-2020

Prin intermediul AJOFM Mehedinți au fost încadrate în muncă de la începutul anului 2.338 persoane, dintre care 967 femei.

Din totalul persoanelor ocupate:

În funcţie de rezidenţă, din totalul persoanelor încadrate în muncă:

Din punct de vedere al nivelului de pregătire al persoanelor pentru care s-a identificat un loc de muncă, cele mai multe persoane au studii liceale (1.281), urmate de cele cu studii gimnaziale (585). Numărul celor cu studii profesionale este de 266, 150 cu studii superioare, 33 cu studii postliceale si 23 cu studii primare.

Din numărul total de persoane care au fost angajate prin intermediul AJOFM Mehedinți, 1.930 persoane fac parte din categoria celor greu sau foarte greu ocupabile. Precizăm că încadrarea într-o categorie de ocupabilitate se realizează ca urmare a activităţii de profilare a persoanelor înregistrate în evidenţele noastre.

În intervalul 01.01.2020-30.09.2020, numărul persoanelor care au beneficiat de asistenţă pentru înregistrarea în evidenţă ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea asigurării protecţiei sociale privind acordarea indemnizaţiei de şomaj sau cuprinderea în măsuri active, a fost de 7.864 persoane. gds.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus