News Mehedinti

MEHEDINȚIUL, ÎN PRIMELE CINCI JUDEȚE CU CEA MAI MARE PREZENȚĂ LA VOT, 20,64%

Data: 27-9-2020

Până la ora 13.00 au votat la alegerile locale din septembrie 2020, la nivel național, un număr total de 3.631.578 de alegători, prezența la urne fiind de 19,84%, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central (BEC). La precedentele alegeri locale, din iunie 2016, până la ora 13.00 votaseră mai mulți alegători: 3.870.143 (21,1%).

Cele mai mari prezențe la vot s-au înregistrat, duminică, până la ora 13.00 în județele: Olt, Teleorman, Giurgiu, Mehedinți (20,64%), Călărași.

Cele mici prezențe la vot s-au consemnat în județele: București, Covasna, Vaslui, Iași, Harghita.

Până în acest moment la nivelul IPJ Mehedinți au fost primite 28 sesizari. În urma verificărilor efectuate au fost întocmite doua dosare penale unul pentru lovire și alte violențe și unul pentru fraudă la vot și a fost aplicata o sancțiune contravenționala pentru continuarea campaniei electorale.

Totodată, 5 din sesizări nu se confirma, 10 nu au întrunit elementele constitutive ale vreunei infracțiunii sau contraventii, iar restul se afla in verificări.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus