News Mehedinti

 Miting de protest in fata Prefecturii din Mehedinti / Sute de persoane au participat la manifestatie

Miting de protest in fata Prefecturii din Mehedinti / Sute de persoane au participat la manifestatie

Data: 29-10-2013

Ieri, timp de doua ore, efective din cadrul   Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi au asigurat masurile specifice de ordine publică şi protecţia participanţilor la mitingul de protest organizat de membrii  Blocului Naţional Sindical -filiala Mehedinţi. Angajatii spun ca sunt nemultumiti de faptul ca au fost exclusi de pe lista unitatilor care primesc plati compensatorii.

Manifestaţia de protest s-a desfăşurat în zona Pieţei Drapelului din faţa Prefecturii Mehedinţi, la ea participand peste 300 de persoane. Oamenii au scandat, au fluierat si si-au varsat oful din simplul fapt ca nu sunt infiintate alte locuri de munca, iar la varsta lor nimeni nu-i mai primeste sa munceasca. La mitingul de ieri au participat atat angajatii RAAN, cat si cei ai Hidroserv Portile de Fier, Posta Romana si CEZ.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus